Efterbehandling

Er din bil blevet behandlet med Dinitrol før?

Hos Dinitrol Rødovre tilbyder vi efterbehandling af din bil. Når din bil har fået foretaget sin første rustbeskyttelse skal den efterbehandles, så den fortsat kan forblive rustfri og rustbeskyttet.

 

Er der gået nogle år siden din sidste Dinitrol Dobbeltbehandling, er det ved, at være tid til at din bil får foretaget en efterbehandling. En Dinitrol efterbehandling er til biler, som er blevet rustbehandlet inden for 2-3 år.

Over tid bliver din rustbeskyttelse slidt og du er derfor nødt til med en Dinitrol Efterbehandling, at sikre din bil fortsat er rustfri. Dinitrol anbefaler du får behandlet din bil hver 2 eller 3 år, og hvis du er tilmeldt vores garantiordning får du besked når det er tid til, at få din bil behandlet.

Når Dinitrol foretager din efterbehandling, vil din bil blive skilt ad og alle vitale dele vil blive beskyttet, ligesom med din dobbeltbehandling. Med en Dinitrol Efterbehandling sørger du for at give din bil en ny behandling, så den fortsat er godt rustbeskyttet. Bilens undervogn og skærme bliver hurtigere slidt end hulrummene, og hvis bilen kører meget, kan den tidligere rustbeskyttelse derfor blive slidt hurtigere ned.

Med en Dinitrol Efterbehandling sikrer vi dig en bedre gensalgsværdi, længere levetid og en mere velfungerende bil. Derudover vil sikkerheden i din bil også blive maksimeret ved en efterbehandling.

Én behandling er ikke nok: din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og for, at den kan forblive rustfri er en Dinitrol Efterbehandling nødvendig.  

Hvordan foregår behandlingen?

Dinitrol Efterbehandling er en opfølgende behandlig på en Dinitrol Dobbeltbehandling. Til biler som tidligere er behandlet med Dinitrol indenfor 2-3 år.

Dinitrol Efterbehandling er til biler som tidligere har fået en Dinitrol Dobbeltbehandling eller DINITROL Varm Voks behandling, indenfor en 2-3 årig periode.

Afdækning
interiør, rat, måtter, gearstang, sæder og sikkerhedsseler afdækkes med plast og papirsmåtter

Adskillelse:
Forreste inderskærme løsnes ved stænkklap. Bundplader løsnes eller afmonteres hvis disse dækker for adgangen til behandling i hulrum

Vask & afrensning:
Undervognen højtryksrenses for salt og snavs med varmt vand. Løs belægning såsom PVC, gummihud, rustflager o.l. afskrabes. Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.

Tørring:
Bilen sættes til tørring og er klar til behandling.

 

 

 

Åbningstider

  • Mandag 8.00 - 16.00
  • Tirsdag 8.00 - 16.00
  • Onsdag 8.00 - 16.00
  • Torsdag 8.00 - 16.00
  • Fredag 8.00 - 15.00

 

Kontaktinfo